ISPARTA / MERKEZ - Şehit Sezgin Uludağ İlkokulu

Kas

Okul aile birliği genel kurul toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı.

Kas

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Pınar KÜÇÜKYUMRU velilerimize "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu seminer verdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Aşağıdaki linkten öğretmen veli görüşme çizelgesine ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Emel Uyar ve  öğrencilerinin dahil olduğu 33 ortaklı Teach Me a Game Avrupa projesi sona eriyor. Öğrencilerimiz proje boyunca yaptığı  etkinliklerle, öğrendikleri oyunlarla ve paylaşımlarla eğlenceli vakit geçirerek birçok deneyim elde ettiler. Öğrencilerimizin proje boyunca gerçekleştirdiği etkinlikleri ziyaret etmek isterseniz  https://www.emaze.com/@ALOTFLWOZ/gallery?autoplay     adresine tıklayarak proje sergisini izleyebilirsiniz.

TEACH ME A GAME

Okulumuz öğretmenlerinden Emel Uyar'ın yer aldığı Teach Me A Game e-Twinning projesi 11 ülke ve 32 okulun katılımıyla başladı.

Litvanya, Gürcistan,Azerbaycan, Romanya,Polanya, Bulgaristan,Yunanistan,Ürdün,Moldova ve Türkiye'nin katıldığı projede her ay farklı ülkelere ait oyunlar öğrenilecek ve proje sonunda ortak ürün olarak tüm ülkelerin oyunlarından oluşan bir oyun kitabı oluşturulacaktır.Projede yer alan tüm öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Haz

Dişine Sağlık Projemizin ortak ürünü olan hikaye kitabımızı sizlerle buluşturuyoruz.

eTwinning Gününe Özel Çalışmamız

Dijital sergimiz.

Projemiz,bilimşenliğinde.

Haz

Öğrencilerimiz, Anadolu Masalları Dinletisinde harika zamanlar geçirirken, güzel tecrübeler kazandılar.

Haz

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrenci ve  öğretmeni  Mesrure   Tamtürk 'ün ortak üyesi olduğu 'Ben Yazdım Ailem Okuyor Sınıfım Dinliyor'' projesinde MEB Takvimiyle ilgili çalışmalarını bizlere sunuyor.