ISPARTA / MERKEZ - Şehit Sezgin Uludağ İlkokulu

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şiirler okundu. Çanakkale zaferi ile ilgili filmler izlendi. Programın ve panonun hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" kapsamında İstiklal Marşı'nı ezbere güzel okuma yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi. Tüm sınıflarda İstiklal Marşı'nı ezberleyen öğrencilerimize belgeleri verildi. Panonun hazırlanmasında ve etkinliklerde emeği tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz değerler kulübü tarafından ramazan ayı etkinlikleri gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Pınar KÜÇÜKYUMRU 1. sınıf öğrencilerimize sağlıklı yaşam semineri verdi.

Mrt

Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Birimi tarafından okulumuzdaki tüm öğrencilerimize "Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi" verildi.

Şbt

Isparta Defterdarlığı tarafından 35. Vergi Haftası nedeniyle öğrencilere vergi bilincini geliştirme eğitimi verildi. Okulumuz çok amaçlı salonunda Isparta Defterdarı Osman KOÇAŞ öğrencilere vergi ile ilgili bilgiler verdi.

Şbt

Isparta İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Göçmen Sağlığı Merkezi Psikososyal  Ekibi tarafından öğrencilerimize "Akran Zorbalığı Semineri ve Hijyen Eğitimi" verildi.

Şbt

"1-7 Mart Deprem Farkındalık Haftası" konulu resim yarışmasına katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dönem sonu faaliyet haftasında her gün farklı etkinlikler gerçekleştirildi.

Ara

"Doğa ve Çevre" konulu sözlük tasarım yarışmasına katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve öğrencilerimizi destekleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2022/2023 Eğitim öğretim döneminde okulumuz öğretmenlerinden EMEL UYAR'ın üyesi olduğu  "TEACH ME A GAME" adlı proje en iyi yüz proje arasına girerek Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yüyütülmekte olan ve 14-16 Aralık 2023 tarihleri arasında Antalya'da yapılması planlanan 14.Ulusal e Twinning Konferansına katılmaya hak kazanmıştır. 3 gün sürecek çalıştayın ardından yaş katagorilerine göre dereceye giren ödüller de , sahiplerini bulacak.

Öğretmenimiz Emel Uyar'ı projedeki başarısından dolayı tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okul aile birliği genel kurul toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı.

Kas

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Pınar KÜÇÜKYUMRU velilerimize "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu seminer verdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.